BIO HN cukier palmowy 500G

Dostawa: 2 dni

100% BIO CUKIER PALMOWY!

Cukier od delikatnym karmelowym smaku uzyskiwany z nektaru kwiatów palmy Arenga.

 

Zalety cukru palmowego:

Ekologiczny zbiór cukru o smaku miodu (wyprodukowany przez skoncentrowanie słodkiego soku z pestek palmowych).

Cukier palmowy jest zasadotwórczy (nie zakwasza organizmu).

Zawiera 24 różnych związków, np. witamina B12, B2, B3, B6, C oraz składniki mineralne i aminokwasy. Tak wysokiej zawartości substancji odżywczych i pierwiastków nie znajdziemy w innym rafinowanym cukrze.

100% czysty cukier palmowy bez żadnych dodatków

Nie powoduje skoków energii w organizmie

 

Zastosowanie: do słodzenia napojów, żywności, puree, płatków, do gotowania i pieczenia.

Posiada certyfikat kontroli: NL-BIO-01 i CZ-BIO-003

Składniki: 100% cukier palmowy

Zawartość: 500 g.


Załóż konto

Aby założyć konto, należy wysłać do nas wiadomość